Coș de cumpărături

Anticariat online cu mii de cărți din toate domeniile

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei

Luni-Vineri 08:00 - 20:00

Politica de Retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si este in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie etc.).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vânzătorul va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informarii Vânzătorului de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Vânzătorul va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Vânzătorul nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Formularul de retur e un model și nu e obligatoriu. Conform OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Clientul intelege ca odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur.

Politica noastră de retur nu afectează în niciun fel drepturile legale de retragere în 14 zile pentru comerț la distanță. Cumparatorul (Persoana Fizică) are dreptul sa se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv. Plata transportului produselor returnate este in sarcina Cumparatorului. Nu sunt acceptate colete trimise de clienti pentru retur cu optiune ramburs.

Dacă doriți să returnați un produs, ne-am gândit la un proces simplu de retur:

Vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

  1. Va rugam sa ne informati asupra returului completând formularul de retur. Descarcă aici formularul de retur.
  2. După completarea formularului vă rugăm să ambalați produsul corespunzator și să-l expediați la adresa noastră pentru recepție.
  3. Returul se face cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  4. Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
  5. Dacă produsul/produsele au fost achiziționate intr-o campanie specială sau sub formă de “pachet” (de ex: produsul A + produsul B), trebuie returnate împreună.
  6. După ce recepționăm produsul/e, acestea sunt evaluate pentru a confirma că starea lor corespunde cu starea în care au fost expediate.

Plata contravalorii produselor returnate

Pentru produsele acceptate la retur vom returna contravaloarea platită în termen de 7-10 zile, conform cu opțiunea selectată în formularul de retur.